Empresa

GERMANS ALUM, S.L.

Som una empresa de caràcter familiar quina trajectòria abasta quatre generacions dedicades, entre altres tipus de serveis, a la recollida i transport d’escombreries, excavacions, transports d’àrids,…
Vam començar a principis del segle XX, on Josep Alum Borràs, avi dels actuals directius (Josep i Joan Alum Cristina), va fundar l’empresa, la qual, va começar amb un carro i 4 cavalls per la vila de Blanes, amb la recollida de deixalles i la neteja viària, que ha seguit 3 generacions.

Disposen d’uns 30 vehicles i 12 màquines, amb una plantilla de més de 30 treballadors qualificats, dels quals el 50% disposa de carnet per a conduir camions, la qual cosa ens indica l’elevat grau d’especialització de la plantilla.

L’experiencia acumulada i el caràcter preferentment local del nostre àmbit d’actuació, ens proporcionen una alta capacitat d’adequació a les condicions de prestació dels serveis que, en aquest cas, ens ocupen.

Som un equip flexible, capaç d’adaptar-se a totes les circunstacias i, alhora, enèrgic a l’hora de resoldre problemes.

Disposem d’una seu a Malgrat de Mar, on disposem d’unes instal·lacións de més de 2000m2, on 800m2 estan dedicats com a nau industrial i allà es porten a terme les reparacions dels nostres propis vehicles les 24h del dia i d’oficines.
I a més disposem d’unes altres instal·lacions a Blanes on hi ha més de 8000m2 de sol industrial amb nau de 1000m2.

FORMACIÓ:

GERMANS ALUM, S.L. forma constantment els seus treballadors mitjançant cursos especialitzats en els diversos àmbits d’actuació de l’empresa. Tots els treballadors de Germans Alum S.L. han participat en diferents cursos depenent de la seva especialitat i necessitat de cada moment.

Aquesta formació permet la millora de les competències i qualificacions dels treballadors/res per a una major competitivitat dins l’empresa.

Dos dels nostres treballadors realitzant un curs sobre instal·lacions elèctriques.

MOVIMENTS DE TERRES:

Una activitat paral·lela de la nostra empresa són les excavacions i transports d’àrids, ens hi dediquem des de ja fa més de 25 anys. Disposem d’una gran flota de vehicles i màquines diferents per realitzar els següents serveis:

– Consolidació i preparació de terrenys.
– Demolicions, enderrocs, rases i excavacions.
– Transports.
– Subministrament de tota classe d’àrids.

La maquinària de la que disposem són: retros, fais, giratòries, rulo, disposem de màquines de tamany petites i grans, els camions que disposem són: bolquets, tracto-camións i portacontenidors, també disposem d’una gòndola, 2 semiremolcs i 2 basculants.

Disposem d’una plantilla de treballadors altament qualificats per realitzar les feines mes amunt detallades, eficaços i de confiança.

GERMANS ALUM, S.L.
Pol. Ind.: Can Patalina, c/Estany, 24
08380 MALGRAT DE MAR (Barcelona)
TEL.: 93 765 31 51 – 615 39 21 46
FAX: 93 761 90 34
inf-alumnet@hotmail.com

GERMANS ALUM, S.L.
Pol. Ind.: Can Patalina, c/Estany, 24
08380 MALGRAT DE MAR (Barcelona)
TEL.: 93 765 31 51 – 615 39 21 46
FAX: 93 761 90 34
inf-alumnet@hotmail.com